Πανηγυρίζουν οι Ιεροί Ναοί την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής

Δρομολόγια λεωφορείων και σήμερα, για το λόφο της Γορίτσας

Την Θεομητορική εορτή της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής εορτάζει η Εκκλησία μας σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου, ενώ ιδιαίτερη ήταν από χθες η κίνηση στο εκκλησάκι του λόφου της Γορίτσας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Προσκυνηματικός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Λόφο της Γορίτσας, όπου σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει. Πανηγυρίζουν επίσης:
Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Ζωοδόχου Νεοχωρακίου Αλμυρού
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Ζωοδόχου Μετοχίου Αργαλαστής
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδώνος
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Λόγω της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 από τις 07.00 π.μ. και έως και 17.00 θα εκτελούνται δρομολόγια των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου από την αφετηρία του Αναύρου στον λόφο της Γορίτσας, για τη μεταφορά των προσκυνητών. Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των ΑμεΑ, καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων, των φοιτητών, μαθητών και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε). Το εισιτήριο είναι Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.