Πάνω από 80% οι πληρότητες για Χριστούγεννα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Κυρίως σε Βόλο, Πορταριά και Μακρινίτσα

Πολύ δυναμικά κινούνται οι κρατήσεις των επισκεπτών για τα Χριστούγεννα, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη να επισημαίνει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο-Ένα», πως οι πληρότητες σε Βόλο, Πορταριά και Μακρινίτσα, ξεπερνούν το 80% αυτή τη στιγμή, ενώ πολύ καλά κινούνται και οι υπόλοιπες περιοχές του Πηλίου.
Σημείωσε πως γίνεται μια προώθηση μέσω τηλεοπτικών καναλιών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη του προορισμού “Βόλος- Πήλιο”, με πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν εκτός από τη διαμονή και προτάσεις για ρεβεγιόν. Σημαντική συμβολή στην αύξηση της κινητικότητας, όπως τόνισε ο ίδιος, έχουν παίξει οι εορταστικές εκδηλώσεις , οι οποίες προσελκύουν τους επισκέπτες.
Εκείνο που φέτος βοηθά την τουριστική κίνηση, είναι και το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα είναι ημέρα Τετάρτη, που μπορεί να γίνει ένα πενθήμερο, επιμηκύνοντας την παραμονή των ενδιαφερομένων στην περιοχή.
Οργάνωση στο Χιονοδρομικό Κέντρο
Ο κ. Ζαφείρης τέλος συνεχάρη τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, κ. Γρηγόρη Ιγγλέση για την οργάνωση που υπάρχει, υπογράμμισε όμως πως το χιονοδρομικό θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να μπορεί να δουλεύει ακόμη και χωρίς χιόνι, προσελκύοντας με άλλες δράσεις και παροχές τους επισκέπτες, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.