Πανθεσσαλικό Σχολείο Εφέδρων Αξιωματικών για δεύτερη χρονιά

Στα Χάνια Πηλίου

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Πανθεσσαλικό Σχολείο Εφέδρων Αξιωματικών στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Καταφύγιο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, στα Χάνια Πηλίου στις 25-26 Ιουνίου, με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας να ενημερώνει τα μέλη του και να τα καλεί να δηλώσουν συμμετοχή.

Στο Σχολείο θα υπάρχουν συνεργεία με πλήρες πρόγραμμα εκπαιδεύσεως. Η διαμονή θα γίνει μέσα στους κοιτώνες του καταφυγίου και η εκπαίδευση στους εξωτερικούς περιφραγμένους χώρους του Κατασκηνωτικού Κέντρου, μέσα σε ένα καταπράσινο ονειρικό τοπίο.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6980203223 (Κων/νος Καραδήμας) το αργότερο μέχρι τις 13/6/2022. Με τη δήλωση ότι θα συμμετέχετε στο εν λόγω σχολείο θα λάβετε την κατάσταση των ειδών που θα έχετε μαζί σας και το πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι το 1ο Πανθεσσαλικό Σχολείο Εφέδρων Αξιωματικών είχε πραγματοποιηθεί στην Κορώπη του Τ.Τ. Μηλεών του Δήμου Νοτίου Πηλίου με μεγάλη επιτυχία.

Ο Σύνδεσμος αναμένει σύντομα το ενδιαφέρον και την συμμετοχή για το παραπάνω σχολείο μιας και κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον με πολλά αντικείμενα εκπαιδεύσεως και πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Επίσης, θα υπάρχει καθ΄ όλη τη διάρκεια του διημέρου ιατρός με πλήρες φαρμακείο. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να φέρουν και μουσικό όργανο αν το επιθυμούν για τις βραδινές στιγμές χαλάρωσης γύρω από την πυρά.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλοι οι νέοι έφεδροι αξιωματικοί έως 50 χρόνων και να παρακολουθήσουν το εν λόγω σχολείο, μιας και, όπως σημειώνεται, θα προσκληθούν είτε για ασκήσεις εφεδρείας είτε σε κάποιο σενάριο πρόσκλησης εφέδρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.