Παραιτήθηκε από τη Χρυσή Αυγή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την παραίτησή του από τη Χρυσή Αυγή γνωστοποίησε με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κάνοντας λόγο για πορεία αποσύνθεσής της, συνέπεια αλλεπάλληλων λαθών στα οποία δεν αναφέρεται λεπτομερώς. Παράλληλα προαναγγέλλει τη συμμετοχή του σε νέο πολιτικό “άξιων Πατριωτών” που εδραιώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως αναφέρει.. Στην επιστολή του κάνει λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε, ενώ καταγγέλλει την άδικη, όπως την χαρακτηρίζει, φυλάκισή του καθώς επίσης και επίθεση από αναρχικούς σε βάρος των παιδιών του.

Η επιστολή του Π.Ηλιόπουλου

Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα. Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα: Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου! Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση. Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος. Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.
Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
π. βουλευτής Μαγνησίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.