Παραμένουν χωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Βόλου

Λόγω των βλαβών που σημειώθηκαν από πτώσεις δένδρων και στύλων

Ακόμη παραμένουν χωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Βόλου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη Βιομηχανική Περιοχή, εξαιτίας των 15 περίπου βλαβών που προκάλεσε η χθεσινή καταιγίδα με πτώσεις δένδρων στα καλώδια της ΔΕΗ ή ακόμη και στύλων!
Από χθες τη νύχτα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών, ήδη αποκατέστησαν αρκετές, αλλά ορισμένες περιοχές παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τα κεντρικά της ΔΕΗ, σοβαρές γενικευμένες βλάβες εξακολουθούν να υπάρχουν στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε ένα σημείο του Βόλου, στην οδό Σταθά, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, στα Άνω Λεχώνια και στα Καλά Νερά, για τις οποίες γίνονται προσπάθειες από τα συνεργεία τεχνικών για αποκατάσταση.

Σημειώνεται ότι από χθες το απόγευμα μέχρι πριν τα μεσάνυχτα, που η Μαγνησία βρέθηκε στο έλεος της καταιγίδας με δυνατούς ανέμους και βροχή, για τέσσερις περίπου ώρες, πυροσβέστες, τροχαία, Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στους δρόμους για να κόψουν κλαδιά δένδρων που έπεσαν στο Βόλο, στα Λεχώνια, στο Σέσκλο και σε άλλες περιοχές, να απομακρύνουν τέντες και λαμαρίνες που παρέσυρε ο αέρας σε διάφορα σημεία του Βόλου και των γύρω περιοχών.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για κοπή δένδρου στις 7.25 χθες το απόγευμα, ενώ το τελευταίο όχημα γύρισε στις 11.30 το νύχτα, οπότε και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.