«Παραπλανητικά προφίλ στο fb παρασύρουν αφελείς χριστιανούς»

Όπως αναφέρεται στη νέα «Πληροφόρηση»

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος του περιοδικού «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2023.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ι.Μ.Δ., «στο νέο τεύχος δημοσιεύονται τα Μηνύματα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για τα Χριστούγεννα και για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ακολουθεί δισέλιδο αφιερωμένο στις Ιερατικές Συνάξεις Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023, καθώς και αφιέρωμα στην φετινή πανήγυρη του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου.
Στην συνέχεια, δημοσιεύεται συνέντευξη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου στο «Βήμα της Κυριακής» (3/12). Ακολουθεί οκτασέλιδο με ειδήσεις και φωτογραφίες από δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Το τεύχος ολοκληρώνεται με το Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου για το νέο έτος 2024.
Την Αντιαιρετική στήλη υπογράφει ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Φλάκης, με θέμα «Παραπλανητικά προφίλ στο fb παρασύρουν αφελείς Ορθόδοξους Χριστιανούς».
Το περιοδικό «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.