Παράσταση διαμαρτυρίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Στο θόλο του Πανεπιστημίου οι φοιτητές Γεωπονίας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο πλαίσιο της κοινής δράσης των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών ΟΛΜΕ –ΔΟΕ – ΟΙΕΛΕ προκηρύσσει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12- 2 το μεσημέρι σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου. Καλεί, σε συνεργασία με το Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου στις 13:00 στη ΔΔΕ για την πλήρη αντίθεση μας στο «πολυνομοσχέδιο» και τη διάταξη για τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Μαζική
συμμετοχή στη διαμαρτυρία
Κάλεσμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς και του συλλόγους διδασκόντων να μην εφαρμόσουν την τροπολογία με την τοποθέτηση καμερών στις σχολικές αίθουσες, απευθύνει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, τα μέλη του οποίου θα συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη στις 13:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Κάλεσμα σε κινητοποίηση στη Δ.Δ.Ε.
ενάντια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία
Κάλεσμα σε κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία απευθύνει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΠΘ, για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου στη μία το μεσημέρι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή, το νέο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία εν μέσω πανδημίας με κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια, με ενεργούς όλους τους περιορισμούς που τίθενται στη δυνατότητα οργανωμένης αντίδρασης.

Σε διαμαρτυρία καλεί σήμερα
ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας

Σε κινητοποίηση καλεί σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 12:00 μ.μ. ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «Κυβέρνηση και σύγκλητος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την διεξαγωγή της εξεταστικής χωρίς εμπόδια για τους φοιτητές, να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μη χαθεί το εξάμηνο, κανένα μάθημα, εργαστήριο ή πρακτική για κανένα φοιτητή! Να γίνει η εαρινή εξεταστική για όλους τους φοιτητές! Να υπάρξουν ειδικά μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες, τους τελειόφοιτους και τους εργαζόμενους φοιτητές κ.λ.π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.