ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Το 2024 να τερματίσει ο “μονόλογος” της ΝΔ

Την πρώτη συνεδρίαση για το 2024 πραγματοποίησε η Ν.Ε. Μαγνησίας

Την πρώτη συνεδρίαση για το 2024 πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, στην οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων της Μαγνησίας, με σκοπό τον συντονισμό παρεμβάσεων για το επόμενο διάστημα στη τοπική κοινωνία αλλά και δράσεων, όπως η ετήσια κοπή πίτας που θα γίνει τη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 το μεσημέρι, σε χώρο εστίασης του Βόλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης για τις θέσεις του απέναντι στο υψηλό κόστος ζωής που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, με προτάσεις όπως η κατάργηση της GOLDEN VISA, ώστε να μειωθεί το κόστος στέγασης και τη μείωση του Φ.Π.Α. ώστε να μειωθεί το κόστος τροφίμων. Τις επόμενες ημέρες, το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ετοιμάζει κλιμάκια ενημέρωσης για την ακρίβεια και το πρώτο από αυτά θα γίνει τη Πέμπτη το απόγευμα στην αγορά του Βόλου.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε για πρώτη φορά το νέο μέλος της Ν.Ε. Κώστας Βλάχος που εισήλθε στο όργανο μετά την αποχώρηση του Αποστόλη Παπατόλια. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Νίκος Πολίτης καλωσόρισε το νέο μέλος, ενημερώνοντάς τον για τις αρμοδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας της Ν.Ε. αναφέροντας το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας που είχε με τον Απ. Παπατόλια μέχρι τώρα, ο οποίος ανακοίνωσε τη παραίτησή του παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθαρά για προσωπικούς λόγους, ξεκαθαρίζοντας ότι παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης.

Αλλαγή συνεπώς έγινε και στον ρόλο του Υπευθύνου Οργανωτικού. Ο Γραμματέας εισηγήθηκε και το όργανο ομόφωνα αποφάσισε ότι πλέον Υπεύθυνος Οργανωτικού Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Μέρκατας, ενώ το ρόλο που είχε μέχρι σήμερα ο Γ. Μέρκατας αναλαμβάνει ο Νίκος Σκοπελίτης που θα συνεισφέρει στις ανάγκες του Οργανωτικού, δίπλα στον καινούριο Υπεύθυνο. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης δράσεις και ενέργειες συντονισμού με στελέχη που εκλέχθηκαν στη Τοπική Αυτοδιοίκηση Α και κυρίως Β βαθμού.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι να σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη άνοδο η παράταξη στις Ευρωεκλογές, ώστε να μπορέσει να εκφράσει με ακόμα περισσότερες δυνάμεις τη δημιουργική αντιπολίτευση απέναντι στο μονόλογο που προσπαθεί να επιβάλει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σταθερά, με σοβαρότητα, στον τόνο που δίνει ο ίδιος ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας συνεχίζει να αγωνίζεται για τη μεγάλη Αλλαγή που η χώρα έχει ανάγκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.