ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας: «Τιμή στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Με αφορμή την σημερινή γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και παράλληλα της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω ανακοίνωσης του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με σκοπό να ευχηθείσε όλο το έμψυχο δυναμικό των ΕΔ, σ’ αυτούς που φυλάνε καθημερινά Θερμοπύλες και κρατάνε ψηλά την Ελληνική σημαία, ενώ ταυτόχρονα να τιμήσει όλους τους αθάνατους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους, σε ειρήνη και σε πόλεμο, για την πατρίδα μας.

Η ανακοίνωση

«Τιμή στις Ένοπλες Δυνάμεις μας!

“Η Ελληνική Πολιτεία και ο Ελληνικός λαός γιορτάζουν σήμερα την Υπεραγία Θεοτόκο και τιμούν τις ´Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η συνεισφορά τους στην εθνική μας κυριαρχία και ύπαρξη είναι καθοριστική και καταλυτική. Φρουρώντας ασταμάτητα την πατρίδα μας από αέρα, ξηρά και θάλασσα, δημιουργούν πλέγμα ασφάλειας και ισχύος, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς σε συνθήκες ειρήνης να αναπτυσσόμαστε.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τους στυλοβάτες της αμυντικής ισχύος μας.

Ως Τομέας Άμυνας, ασχολούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις με τα προβλήματα των στελεχών όλων των βαθμίδων, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους. Παραγωγικά, με συναντήσεις, συζητήσεις, την απαιτούμενη διερεύνηση, με συνεχείς προτάσεις, αλλά και τον απαιτούμενο αυστηρό έλεγχο. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην πορεία της ενδυνάμωσής του και τη συγκρότηση μιας συνολικής κυβερνητικής εναλλακτικής πρότασης απέναντι στην απαθή και παρακμιακή ΝΔ, εντάσσει σε υψηλό επίπεδο την πρότασή του για την Άμυνα της χώρας, μέσω των απαραίτητων εξοπλισμών και της ενίσχυσης της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας. Στην πορεία αυτή εμείς είμαστε παρόντες, τη διαμορφώνουμε και αναβαθμίζουμε τα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων ως άμεσης προτεραιότητας. Οι ´Ένοπλες Δυνάμεις μας αξίζουν πολλά και ουσιαστικά. Οι ευχές και οι τιμές μετριούνται με πράξεις.

Τιμούμε όλους αυτούς που διαχρονικά θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.