ΠΕ Μαγνησίας: Δηλώσεις κατεχόμενων κυψελών έτους 2021 από 1η Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου

«Αγκάθι» πέρα απ΄τον καιρό, οι αυξήσεις τιμών στα καύσιμα, τις κυψέλες και τις μελισσοτροφές…
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους ενεργούς μελισσοκόμους (κατόχους θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου από 01/01/2018) που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 7 της υπ’ αριθ. 140/106513/16-04-2021 ΥΑ, υποχρεούνται να υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση – δήλωση κατεχόμενων κυψελών από 1 Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2021.
Οι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση – δήλωση αυτοπροσώπως σε έντυπη μορφή στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων ή ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Επισημαίνεται ότι για τους μελισσοκόμους, που δεν θα προβούν εμπρόθεσμα (έως 20 Οκτωβρίου 2021) στην υποβολή της αίτησης – δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, προβλέπεται να επιβληθούν κυρώσεις – πρόστιμα, σύμφωνα με το άρθρο 11 της ανωτέρω ΥΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.