Περιφερειακή συνέλευση Μαρτύρων του Ιεχωβά

Στις 07 ως 09 Ιουλίου 2017, ημέρες Παρασκευή ως Κυριακή, θα διεξαχθεί η Περιφερειακή Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2017 με το θέμα, «ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ!», στην αίθουσα συνελεύσεων τους, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες και συνεντεύξεις, θα τονίσει πώς ο Θεός «χορηγεί υπομονή» σε κάθε είδους ανθρώπους, ακόμη και σήμερα. Επίσης, μέσω προβολών βίντεο θα μπορέσει κάποιος να ανακαλύψει πώς μας διδάσκει η Αγία Γραφή αλλά και η φύση να υπομένουμε.

Μέσω τριών ταινιών που θα προβληθούν – μία κάθε απόγευμα – θα παρουσιαστεί η ιστορία μιας οικογένειας η οποία διαπιστώνει γιατί είπε ο Ιησούς: «Να θυμάστε τη γυναίκα του Λωτ».—Λουκάς 17:32. Ιδιαίτερα θα δοθεί έμφαση στο πώς να απολαμβάνουμε ευτυχισμένη ζωή τώρα και πώς να αποκτήσουμε πραγματική ελπίδα για το μέλλον. Το Σάββατο στις 12:15 θα υπάρξει βάφτισμα νέων μαθητών ενώ την Κυριακή στις 11:20 θα ακουστεί μια Δημόσια Γραφική Διάλεξη με θέμα: «Μη χάσετε Ποτέ την Ελπίδα σας!»

Το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες όλων, νεαρών, ηλικιωμένων και φυσικά των οικογενειών. Οι μάρτυρες του Ιεχωβά του νομού Μαγνησίας, προσκαλούν άτομα κάθε ηλικίας να παρευρεθούν. Η ώρα έναρξης του προγράμματος κάθε μέρα είναι στις 09:20 π.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, δεν περιφέρεται δίσκος και οι δαπάνες καλύπτονται εξολοκλήρου από εθελοντικές συνεισφορές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.