H Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και o Δήμος Ρήγα Φεραίου πραγματοποιούν την 1η διαδρομή του 2026, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των περιοδικών περιηγήσεων στα μνημεία, τους ιστορικούς τόπους και τους αρχαιολογικούς χώρους του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Πάρκου Φερών – Βελεστίνου.
Η περιήγηση μαζί με τις στάσεις στα μνημεία και τους ιστορικούς τόπους θα διαρκέσει 2 – 2,5 ώρες και η απόσταση που θα καλυφθεί είναι περίπου 2 χλμ. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαθέτουν κατάλληλα παπούτσια πεζοπορίας, καπέλο, νερό και αντηλιακό. Πριν την έναρξη της περιήγησης θα διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο και αρχαιολογικός χάρτης.
Ημερομηνία: Κυριακή 31 Μάϊου 2026
Ώρα: 09.20
Σημείο Συνάντησης: Υπέρεια Κρήνη
Υπεύθυνοι εκδήλωσης: Αργυρούλα Ιντζεσίλογλου, Πολυξένη Αραχωβίτη, Μιχάλης Ανετάκης, Πασχάλης Σταντζούρης, Βασιλική Τράκη
Αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα. Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944556087 (κ. Βασιλική Τράκη, Υπεύθυνη Πολιτιστικής και Τουριστικής προβολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου)































