Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας στην Αργαλαστή

Σύσκεψη κλιμάκιου υποψηφίων βουλευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας έγινε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στην Αργαλαστή.
Στη διάρκεια της σύσκεψης πήραν το λόγο οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Φωτεινή Κοκκινάκη, Δημήτρης Κουτσιφέλης, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Στις τοποθετήσεις τους τόνισαν πως οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια μεγάλη μάχη που θα κρίνει την τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.
Θα κριθεί, είπαν, αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια που με επιμέρους λάθη και παραλείψεις έγινε από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους, μείωση της ανεργίας και δίκαιη ανάπτυξη, ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στο σκοτεινό τοπίο των σκληρών ταξικών επιλογών υπέρ των κοινωνικά ισχυρότερων και των αντιλαϊκών πολιτικών της ΝΔ.
Αφού αναφέρθηκαν στην κατάσταση που βρισκόταν η χώρα όταν σχηματίστηκε η πρώτη κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, στις επιτυχίες της και στις σημερινές προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, αναφέρθηκαν στην αποκάλυψη του πραγματικού προγράμματος της ΝΔ όπως αυτό παρουσιάστηκε μέσα από τις δηλώσεις του υποψηφίου της Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Η Ν.Δ. σχεδιάζει να δώσει μέρος από το μαξιλάρι ασφαλείας των 37 δις στις τράπεζες για «να απαλλαγούν από το βάρος των κόκκινων δανείων» και στη συνέχεια θα μπούμε σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης, όπως ήθελε ο κ. Στουρνάρας, κάτι που σημαίνει ενισχυμένη εποπτεία με συγκεκριμένους όρους και μηνιαίους ελέγχους με τακτικές επιθεωρήσεις, σημαίνουν δηλαδή στην ουσία την επιβολή ενός νέου μνημονίου.
Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και μόλις τώρα αποκαλύπτονται οι προθέσεις της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Να σημειωθεί ότι το ‘μαξιλάρι” των 37 δις δημιουργήθηκε από τους φόρους και τους κόπους των πολιτών και της κοινωνίας.
Οι υποψήφιοι έκλεισαν τις ομιλίες τους καλώντας τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας να δώσουν με πάθος τη μάχη για να μη γυρίσει η χώρα πίσω σε εφιαλτικές εποχές.
Το γραφείο τύπου
04/07/2019

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.