Ποινική διαμεσολάβηση στον νεαρό που χτύπησε τους γονείς του στο Ανήλιο

Στη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης προχώρησαν χθες ο 20χρονος από το Ανήλιο που χτύπησε την 46χρονη μητέρα του και τον 51χρονο πατέρα του δύο φορές την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παρακολουθήσουν συνεδρίες που για τη διαδικασία γίνονται στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και τις επόμενες ημέρες να υπογράψουν συμφωνητικό της διαμεσολάβησης ενώπιον του εισαγγελέα.
Με τη διαδικασία αυτή τίθενται στο αρχείο οι δύο υποθέσεις (την περασμένη Δευτέρα και Τετάρτη που ήδη ο 20χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών με αναστολή), προσωρινά και αν η πράξη της ενδοοικογενειακής βίας δεν επαναληφθεί για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε οι υποθέσεις να μπουν οριστικά στο αρχείο.
Ο νεαρός, που έχει νοητική στέρηση αλλά βρίσκεται στο όριο, έχει επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά κατά των γονέων του και ο εισαγγελέας υπηρεσίας έκρινε ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια ποινικής διαμεσολάβησης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον νεαρό να παρακολουθήσει μερικές συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε χτυπήσει τους γονείς του, διότι δεν του έδιναν χρήματα να πάει να μείνει στον Βόλο για βόλτα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.