Ποιες οι αλλαγές, μετά τις δημαιρεσίες των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας

Ποια πρόσωπα αναλαμβάνουν, μετά και τις ψηφοφορίες

Δημαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή σε ειδικές συνεδριάσεις των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας.

Δήμος Αλμυρού
Το νέο προεδρείο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας έχει ως εξής:
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επενεξελέγη ο Δημήτρης Τσούτσας με 20 ψήφους, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Καλλές με 19 ψήφους και 1 λευκό και Γραμματέας o Αργύρης Νικολαΐδης με 20 ψήφους.
Οικονομική Επιτροπή
Πρόεδρος δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Τακτικά μέλη: Αναστ. Δεληζήσης, Δημ. Εσερίδης, Αριστ. Καραγιώργος και Χρ. Καρακώστας.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Πρόεδρος δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Τακτικά μέλη: Γεώργ. Γουργιώτης, Ιωάν. Γαλατσίδας, Μαρία Σταυραντώνη και Γεώργ. Παπακωνσταντίνου
Δήμος Ρήγα Φεραίου
Για το Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγησαν πρόεδρος ο Βουραζέρης Νίκος, αντιπρόεδρος, ο Μπατζιάκας Θανάσης και γραμματέας η Παπανικολάου Βάσω. Στην Οικονομική επιτροπή πρόεδρος αναλαμβάνει ο δήμαρχος Δημ Νασίκας και μέλη οι Παλληκάρης Δ., Μπατζιακας Γ., Γιαννακός Ευαγ., Κουβάτας Γ., Πάσχος Χ., Μπατζιάκας Θ.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Ιωαν. Μούτος, αντιπρόεδρος ο Κων. Λάσκος και γραμματέας ο Χριστ. Κοτρώτσος.
Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Απ. Κοντογεώργος, Τ. Γαρυφάλλου, Μαρία Σαμαρά και Απ. Κατσιφός.

Δήμος Νοτίου Πηλίου
Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου επανεξελέγη ο η κ. Μαρίνα Συρίη, αντιπρόεδρος ο Παν. Ξυράφης και γραμματέας η Ιφιγένεια Γαρυφάλλου.
Στην Οικονομική Επιτροπή ορίστηκαν ως μέλη από τον δήμαρχο κ. Μιχ. Μιτζικό οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημ. Παρρησιάδης και Νίκ. Μαμμάς, μετά την ψηφοφορία εξελέγησαν μέλη οι Απ. Διανέλλος, Ιωαν. Διανέλλος, Ιφιγένεια Γαρυφάλλου και Μιλτ. Παπαδημητρίου.
Τέλος, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν ως μέλη οι αντιδήμαρχοι Δημ. Ραμματάς και Απ. Διανέλλος, και εξελέγησαν οι Ιωαν. Ευαγγελάκης, Ιωαν. Μαμμάς, Β. Μανέτας και Ευαγγ. Νασιόπουλος.

Δήμος Σκιάθου
Στον Δήμο Σκιάθου νέα πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγη η Ματούλα Παπαδούλια, αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Πατσάς, και γραμματέας ο Νικ. Γιαμαρέλος.
Στην Οικονομική Επιτροπή ορίστηκαν ως μέλη οι αντιδήμαρχοι Γ. Γιαννίτσης και Γ. Τσανάκας, και οι Ματούλα Παπαδούλια, Γ. Αντωνίτσας, Αναστασία Φιλαρέτου και Νίκ. Γιαμαρέλος.

Δήμος Σκοπέλου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Άγγ. Ξηντάρης αντιπρόεδρος η Σπυριδούλα Καρβέλη και γραμματέας η Ιωάννα Ευσταθίου. Στην Οικονομική Επιτροπή ο δήμαρχος και πρόεδρος Στ. Περίσσης όρισε ως τακτικά μέλη τους κ.κ. Νίκ. Βαφίνη και Αρ. Βούλγαρη, ενώ εξελέγησαν οι Σταματούλα Φύβγα, Μαρία Σάββα, Ρηγίνος Πατσής και Γ. Αναγνώστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.