Ποιοι είναι οι 57 μαθητές από τη Μαγνησία που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο Θαλής Α΄ Γυμνασίου»

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 10ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού
στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020 και διοργανώθηκε από το Τοπικό Παράρτημα της Ε.Μ.Ε. Όπως έγινε γνωστό, «στον 10ο τοπικό διαγωνισμό συμμετείχαν 317 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου από όλα τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 57 μαθητές και μαθήτριες. Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του διαγωνισμού « Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ» που πραγματοποιούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα αυτά είναι και τα τελικά του διαγωνισμού. Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή. Για το λόγο ότι δε θα γίνει η τελετή απονομής, τα βραβεία των διακριθέντων μαθητριών/μαθητών θα αποσταλούν εντός των προσεχών ημερών στα σχολεία τους, με την παράκληση να απονεμηθούν από τους διευθυντές τους, τους οποίους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά τους. Διευκρινίζεται επίσης ότι για τους μαθητές των τάξεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μόνο για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν απευθείας στην 3η φάση του διαγωνισμού «ο Αρχιμήδης», από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. προσεχώς. Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του διαγωνισμού «ο Ευκλείδης» και για τις τάξεις αυτές.
Τέλος η Δ.Ε. του Παραρτήματος θα ήθελε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως του Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη συμβολή τους πέτυχαν την άψογη διεξαγωγή του διαγωνισμού σε όλα τα σχολεία.
Αναλυτικά, οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν είναι οι εξής: