Πόλος έλξης το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού με τον διευθυντή του σχολείου

Συνάντηση εργασίας με τον ορισθέντα διευθυντή του νεοσύστατου ΕΠΑΛ Αργαλαστής κ. Ευ. Παρασκευά είχε σήμερα ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός.
Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, «ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής συζήτησαν τα λειτουργικά ζητήματα , ώστε να είναι εύρυθμη η λειτουργία του νεοσύστατου ΕΠΑΛ Αργαλαστής και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις. Όπως τόνισε ο κ. Μιτζικός, η Δημοτική Αρχή στηρίζει σθεναρά το ΕΠΑΛ , προκειμένου το νέο Λύκειο να καταστεί πόλος εκπαίδευσης και παροχής γνώσης σε όλους τους μαθητές του Πηλίου. Στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής θα υπάρχουν οι τομείς: α) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και β) Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων από τη σχολική χρονιά 2020-2021.
Αξίζει να αναφερθεί πως το ΕΠΑΛ ιδρύθηκε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, σε συνέχεια της στενής συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προκειμένου οι μαθητές να μην αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται από και προς το Βόλο, προκειμένου να μορφωθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.