Πως θα είναι την Πρωτοχρονιά, ο καιρός στην Μαγνησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σύμφωνα με τον Θεοφάνη Τακούδη μετεωρολόγο

Με καλές καιρικές συνθήκες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα βαίνουμε στην Πρωτοχρονιά, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Θεοφάνης Τακούδης μετεωρολόγος.
Την τρέχουσα εβδομάδα, δεν θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού, αν και οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας, θα είναι ίσως λίγο χαμηλότερες από την περασμένη εβδομάδα και στην πόλη του Βόλου θα είναι 5-6 °C.
Οι δε μέγιστες θερμοκρασίες, θα είναι καλές για την εποχή και θα κυμανθούν από 13 μέχρι και 16 °C.
Σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει, θα έχουμε λίγα φαινόμενα κυρίως στις ορεινές περιοχές, με πιθανότητα χιονόπτωσης στα Χάνια Πηλίου και προς το βράδυ, οι συννεφιές θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος του νομού, με πιθανότητα σποραδικών ασθενών βροχών, τοπικού χαρακτήρα. Στην πόλη του Βόλου, η μέγιστη τιμή θερμοκρασίας θα είναι 12-13 °C.
Το πρωί της Πέμπτης, αρχικά θα υπάρχουν λίγες συννεφιές, αλλά γρήγορα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι – Βορειοανατολικοί ασθενείς, η θερμοκρασία τα ξημερώματα θα είναι 6-7 β. και η μέγιστη τιμή 14 °C.
Την Παρασκευή οι Βοριάδες θα ενισχυθούν για μικρό χρονικό διάστημα, που θα έχουν αποτέλεσμα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 12-13 °C στην πόλη του Βόλου, η ελάχιστη τιμή θα είναι 5-6 βαθμούς με ηλιοφάνεια.
Το Σάββατο και την Κυριακή που είναι η Πρωτοχρονιά, επειδή θα υπάρχουν ασθενείς άνεμοι και το Βόρειο ρεύμα εξασθενεί, οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι στους 5 βαθμούς κατά μέσο όρο και οι μέγιστες θα ανέβουν στους 14-15 °C.
Με τις ίδιες καιρικές συνθήκες φαίνεται ότι ξεκινάει και η επόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.