Σχετικά καλές καιρικές συνθήκες για την εποχή αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, μέχρι και ανήμερα Χριστουγέννων, όπως σημείωσε μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Ηλία Κουτσερή ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης, ωστόσο ανέφερε με επιφύλαξη ότι στο φινάλε του 2025 δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονοπτώσεις.
Τόνισε δε ότι όσον αφορά τα Χριστούγεννα, το τοπίο πρόσκαιρων βροχών και εναλλαγής με βελτίωση, θα το έχουμε μέχρι και ανήμερα Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη πάντως, τα πρώτα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι από την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων και μετά δεν θα έχουμε μόνο βροχές, αλλά και την «επίσκεψη» του σιβηρικού αντικυκλώνα, με ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους και με σχετική υγρασία στη μέση ατμόσφαιρα. «Αυτό δεν αποκλείεται να μας φέρει και χιόνια, κυρίως στα ανατολικά ορεινά, αλλά ίσως και λίγο χαμηλότερα. Το κλείσιμο του καιρού για το 2025 φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, αλλά αυτό είναι μόλις μία πρώτη εκτίμηση» σημείωσε.






























