Πως θα κινηθεί ο καιρός στη Μαγνησία- Μέχρι που θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Θεοφάνη Τακούδη

Ανεβαίνουν ξανά οι θερμοκρασίες από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, ενώ η ελαφρά νέφωση που υπήρχε μέχρι χθες, δίνει τη θέση της σε αίθριο καιρό, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.
Στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, μίλησε ο Θεοφάνης Τακούδης μετεωρολόγος, ο οποίος είπε ότι σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 34 °C περίπου και θα ακολουθήσει μια βήμα – βήμα ανοδική πορεία με ανέμους όλη την εβδομάδα Ανατολικούς – Νοτιοανατολικούς.

Θα πέσει λίγο η θερμοκρασία του Αγίου Πνεύματος

Λόγω μελτεμιών στο Αιγαίο, ο Βόλος θα έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες από την υπόλοιπη Θεσσαλία, ενώ από την Πέμπτη και αναμένονται θερμοκρασίες μέχρι 36 °C, την Παρασκευή και το Σάββατο προβλέπεται μικρή άνοδος στους 37 °C, ενώ στα ίδια επίπεδα αναμένεται η θερμοκρασία και την Κυριακή, με ενδεχόμενο στα ηπειρωτικά της Μαγνησίας η θερμοκρασία να ανέβει στους 38 °C και στην υπόλοιπη Θεσσαλίας θα ανέβει στους 40 °C.
Ο κ. Τακούδης είπε ότι τη Δευτέρα γιορτή του Αγ. Πνεύματος, εμφανίζεται μια συνιστώσα Βόρειου ρεύματος, που θα έχει αποτέλεσμα η θερμοκρασία να πέσει 2-3 °C και κάποιες αραιές συννεφιές που θα εμφανιστούν στις αρχές της ημέρας δεν επηρεάσουν τον καλό καιρό.

«Ο Ιούνιος ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού…»

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι σε ανάλογο μοτίβο με ζεστό καιρό θα κυλίσει ο Ιούνιος, με την εκτίμηση να αναφέρει (με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία) ότι ο Ιούνιος θα είναι ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.