Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό μπροστά στα μάτια του γιού του!

Ήταν υπάλληλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου

Τραγωδία σήμερα το απόγευμα στο Πουρί του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, όπου ένας αγρότης 62 χρονών έφυγε από τη ζωή, όταν καταπλακώθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ηλικίας 12 χρόνων γιού του!

Το δυστύχημα έγινε στις 8.30 σήμερα το απόγευμα και νεκρός είναι ο Χρήστος Κούτνας από το Πουρί, αγρότης, υπάλληλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και πατέρας τριών παιδιών. Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε άμεσα και σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν στο Πουρί, από όπου καταγόταν.

Ο άτυχος αγρότης ξεφόρτωνε κλούβες από το αγροτικό του αυτοκίνητο στο κτήμα του, καθώς σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η συγκομιδή μήλων. Ξαφνικά, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο παρουσίασε βλάβη και ο ίδιος ξάπλωσε στο έδαφος για να δει τι συμβαίνει. Στο σημείο εκείνο φαίνεται να λύθηκε το χειρόφρενο και να τον πάτησε ο τροχός στο κεφάλι!

Ο 12χρονος γιός του που ήταν μαζί του άρχισε να καλεί τρομαγμένος σε βοήθεια, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ζαγοράς που τον παρέλαβε, ωστόσο ήταν αργά, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και συο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος αγρότης ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Για το δυστύχημα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, που ενεργεί προανάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.