Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Αλμυρού

Σε επικαιροποίηση τη απόφασης για προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδριάζει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Το συμβούλιο θα εγκρίνει την απόδοση του ποσοστού 25% από τις εισπράξεις των τελών λαϊκής αγοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το πρώτο εξάμηνο του 2018, θα λάβει απόφαση για παραχώρηση χρήσης χώρου του Δήμου, για να λειτουργήσει ως μονάδα ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο και απόφαση για αίτημα της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας, περί παύσης επιβολής τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων.

Ακόμη, θα αποφασίσει την πρόσληψη στο Δήμο Αλμυρού ενός δικηγόρου, με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, ενώ θα εγκρίνει μελέτες ανάπλασης Δημοτικών και Τοπικών Ενοτήτων και θα καλύψει αναπλάσεις από ιδίους πόρους, αιτήματα ένταξης βελτίωσης αγροτικών δρόμων, θα καθορίσει τον τρόπο εκτέλεσης επισκευών σε σχολεία.
Το σώμα θα καθορίσει τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου, θα προγραμματίσει τις αθλητικές εκδηλώσεις του 2018, θα κατανείμει πίστωση στις σχολικές επιτροπές Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης, θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση σχετικά με το αίτημα του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών για την τοποθέτηση μνημείου εντός του πάρκου Μικρασιατών στον οικισμό Αγίου Νικολάου της πόλης του Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.