Προκρατήσεις 60-70% για το Πάσχα σε Σκιάθο και Σκόπελο

Για οικείες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Έντονο είναι το ενδιαφέρον ταξιδιωτών να περάσουν το Πάσχα τους στα νησιά και τον Β. Σποράδων, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο newsbomb.gr ο κ. Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου e-real estates, τονίζοντας πως φέτος οι ταξιδιώτες επιλέγουν παραθαλάσσια προάστια του Ν. Αττικής αλλά και νησιά.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, το φετινό Πάσχα τείνει να είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα δυο χρόνια και αυτό φαίνεται και στις προκρατήσεις για τους δημοφιλείς προορισμούς ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, τόσο σε νησιωτικούς όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα καταγράφουν ικανοποιητικά επίπεδα στα ακίνητα (αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες) εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για νησιά όπως η Τήνος, η Κέρκυρα, το Ναύπλιο, αλλά και άλλα μέρη όπως το Λεωνίδιο, τα Μετέωρα, η Καλαμάτα. Μέσα στους δημοφιλείς προορισμούς όμως είναι και η Σκιάθος και η Σκόπελος.

Σκιάθος

Στη Σκιάθο, το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 65%, ενώ, η διαθεσιμότητα είναι μεγάλη με 90 προς μίσθωση ακίνητα από το σύνολο των 260 ακινήτων που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 225€ έως 274€ για κατοικίες 56τμ-80τμ στη πόλη της Σκιάθου, ενώ αν κάποιος επιθυμεί βίλα με πισίνα, θα πρέπει να καταβάλει συνολικά από 405€ έως 533€ για κατοικία 90τμ-130τμ.

Σκόπελος

Στη Σκόπελο, διατίθενται συνολικά προς μίσθωση 75 κατοικίες, εκ των οποίων οι 32 στη πόλη. Η συνολική δυναμική των ακινήτων που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 270, οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο του Πάσχα αγγίζουν το 72%. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις για μια συμβατική κατοικία ξεκινά από 280€. Αν κάποιος επιθυμεί βίλα 70τμ-90τμ με πισίνα, το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 450€ έως 560€.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.