Προσλήψεις προσωπικού θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Προσλήψεις προσωπικού θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, ενώ θα λάβει απόφαση μίσθωσης ακινήτου στον Αλμυρό, που θα χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης.

Το Δ.Σ., θα εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για το έτος 2018, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, τρίμηνης διάρκειας, για το έτος 2018, για την πυρασφάλεια και επίσης τρίμηνης διάρκειας, για το έτος 2018, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της ακτής «Παραλία Αλμυρού».

Ακόμη θα εγκρίνει τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων, ανατολικά της πόλης του Αλμυρού», τη σύσταση δημοτικού λιμενικού γραφείου Αλμυρού, ενώ θα προσφύγει στη διαδικασία ανάθεσης, κατόπιν διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, της προμήθειας «Δημιουργία Κέντρου Υποδοχής & Ενημέρωσης Επισκεπτών στο δημοτικό δάσος «Κουρί»».

Τέλος θα εγκρίνει απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού περί τιμολογίου ύδρευσης-αποχέτευσης- άρδευσης έτους 2018 και την εισηγητικέ έκθεση του Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμυρού», για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων έτους 2018, με σκοπό την επιχορήγησή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.