Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Καθώς και πρόσληψη προσωπικού δύο μηνών, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Κατά πλειοψηφία απόφαση για προγραμματισμό προσλήψεων για το έτος 2017 έκτακτου προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.), καθώς και για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου, στην τελευταία συνεδρίασή του.
Ακόμη, εγκρίθηκε το τέταρτο τρίμηνο εσόδων – εξόδων του 2016, καθώς και η αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη θεομηνία και τη λειψυδρία.
Το σώμα καθόρισε την αρδευτική περίοδο και τις θέσεις υδρονομέων και τομέων, ενώ έλαβε απόφαση για τον τρόπο ξύλευσης, ώστε να καλυφθούν οι ατομικές ανάγκες των κατοίκων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μισθώσει ακίνητο για χρήση ως δωρεάν πάρκιγκ, ενώ έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων.
Τέλος, λήφθηκε ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα Δακοκτoνίας 2017, μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.