Προσωπικό, μηχανήματα και πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Αλμυρό

?
Ζήτησε ο δήμαρχος από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Το Δημαρχείο Αλμυρού επισκέφθηκε το Σάββατο ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στ. Κολοκούρη και τον επικεφαλής της νεας κάθετης δομής Πολ. Προστασίας κ. Βασ. Παπαγεωργίου.

Η σημαντική επίσκεψη αφορούσε την ενημέρωση (δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων καθώς και φορέων) για το νέο νομοθετικό πλαίσιο Π.Π. με το σχέδιο νόμου 4462 και τις αλλαγές που προβλέπει σχετικά κυρίως με τον τρόπο κινητοποίησης του μηχανισμού της Πολ. Προστασίας, με τον ορισμό σε κάθε Περιφέρεια ενός περιφερειακού Διοικητή που θα είναι αδιαμφισβήτητος γνώστης του ζητήματος της Πολ. Προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού τόνισε πως η Πυροσβεστική και η Πολ. Προστασία είναι από τις πιο σημαντικές Υπηρεσίες που συνδέουν τον Πολίτη με την Κεντρική Διοίκηση, όμως δεν έχουν τύχει μέχρι σήμερα της φροντίδας που τους αρμόζει. Για το λόγο αυτό και ζήτησε την ενίσχυση του Δήμου σε προσωπικό και μηχανήματα – στο μέτρο των δυνατοτήτων- αλλά και πυροσβεστικό κλιμάκιο εντός της πόλης, σε χώρο που θα διαθέσει ο Δήμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.