Προσωρινή άδεια λειτουργίας για αγώνες και προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αποφασίστηκε η χορήγηση προσωρινής άδειας λειτουργίας και υπό προϋποθέσεις που αναφέρονται σε σχετικό έγγραφο, στην υπαίθρια αθλητική εγκατάσταση «Δημοτικό Στάδιο (πρώην Εθνικό) Αλμυρού Δήμου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας «Αθανάσιος Ραγάζος» για τη διεξαγωγή τοπικών ή/και ερασιτεχνικών αγώνων και προπονήσεων ποδοσφαίρου και στίβου.
Σύμφωνα με την απόφαση, η προσωρινή άδεια λειτουργίας της ανωτέρω αθλητικής εγκατάστασης που βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, ισχύει έως την 31-12-2019 και με την προϋπόθεση ότι πριν τη λήξη της θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του υπευθύνου Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η εν λόγω εγκατάσταση ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη έδρα και επιπλέον δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.
Στην αθλητική εγκατάσταση χωρητικότητας μέχρι 5.000 θεατών, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.247/2017 απόφαση δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, δύνανται να πραγματοποιούνται προπονητικές δραστηριότητες και να διεξάγονται τοπικοί ή ερασιτεχνικοί αγώνες των αθλημάτων ποδοσφαίρου και στίβου.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται, εκ μέρους της διοίκησης των αθλητικών συλλόγων/σωματείων οι οποίοι κάνουν χρήση της εγκατάστασης, η άμεση ενημέρωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Αλμυρού σε περίπτωση βλαβών στην εγκατάσταση.
Να σημειωθεί ότι, η παρούσα άδεια λειτουργίας δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη άδεια που τυχόν απαιτείται από άλλες διατάξεις νόμων και κανονισμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.