Πρότυπη εικονική αγορά δημιουργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αλμυρού

Με τη συμμετοχή όλων των καταστημάτων της περιοχής

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού κ. Μπούντης, ο Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος κ. Χατζηκυριάκος και η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος κ. Κεραμίδα, με κύριο θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακού τόπου, όπου θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα του Αλμυρού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναζητήθηκαν οι τρόποι στήριξης αυτής της προσπάθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βασιζόμενοι σε ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που θα επιτρέπει αυτή τη συνεργασία.
Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για αυτή την διαδικτυακή ιδέα, τονίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας θα αναζητήσουν τρόπους ώστε να τελεσφορήσει αυτή η από κοινού προσπάθεια.
Όπως ανέφεραν τα μέλη του Συλλόγου θα είναι μια πρότυπη εικονική αγορά με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλά καταστήματα, κουπόνια, σύστημα πόντων, σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, σύγκριση προϊόντων, παρακολούθηση τιμής και SEO.
Στόχος θα είναι η προβολή της θεματολογίας του Εμπορικού Συλλόγου με ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, εμπειρία χρήστη αντιπροσωπευτική της αξίας και της ποιότητας του Εμπορικού Συλλόγου, μεγιστοποίηση της προβολής της ιστοσελίδας και προσέλκυση νέων επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Τα δικαιώματα του ονόματος καταχώρησης θα ανήκουν στον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος της διαχείρισης της ιστοσελίδας.
Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει ο εμπορικός κόσμος του Αλμυρού και αποφάσισαν να ορίσουν νέα συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.