Προβολή της Αλοννήσου στον καταδυτικό τουρισμό

Μέσω έμπειρης blogger που επισκέφθηκε το νησί

Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο πάρκο και ο βυθός της Αλοννήσου στο νέο προγραμματισμένο δημοσιογραφικό ταξίδι του Δήμου. Με εξειδίκευση στον καταδυτικό Τουρισμό, η έμπειρη Βρετανίδα blogger Florine Quirion, επισκέφτηκε τον οικολογικό παράδεισο των Σποράδων το διάστημα 16-23 Αυγούστου, προκειμένου να αποτυπώσει τον θαλάσσιο πλούτο της Αλοννήσου, καθώς και να βιώσει την φιλοξενία, το φυσικό κάλλος, την τοπική κουζίνα και τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Σημειώνεται πως η κυρία Quirion, αρθρογραφεί, στο διεθνές blogspot της Thomas Cook και στο εξειδικευμένο website – blog, WorldAdvertureDivers.com με καθιερωμένη παρουσία και ανταπόκριση σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της κατάδυσης.

“Η προσέλκυση του κοινού ειδικών ενδιαφερόντων κατατάσσεται υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας για την προβολή του νησιού”, σχολιάζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή και την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make, δρομολογεί τις επόμενες δράσεις προβολής για την άμεση στόχευση σε αγορές του εξωτερικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.