Ψήφισμα συμπαράστασης του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στην πρόεδρο εργαζομένων ΟΤΑ

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Θάλεια Στάχτου, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, η οποία δικάζεται την Τετάρτη 20 /11 2019 μετά από μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, κατά της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η μήνυση έχει στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την δράση του σωματείου.
Πρέπει να υπογραμμίσουμε όμως, πως τα συνδικάτα προασπίζουν τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, σε μια περίοδο μάλιστα που εργασιακές σχέσεις και εργασιακά δικαιώματα συνεχώς υποχωρούν και πλήττονται.
Η συνδικαλιστική δράση δεν πρέπει να ποινικοποιείται, όλοι οφείλουμε να στηρίξουν το δικαίωμα στην εργασία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 έως και 13.30 το
μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις δύο (2) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 11.30 το πρωί έξω από τα ΔικαστήριαΒόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.