Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών από την ΕΣΠΕΘ

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του πολυχώρου Bowling στην οδό Βόλου στη Λάρισα, την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση όπως προβλέπεται στο άρθρο 11 του καταστατικού της.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν επικύρωση και απολογισμός του προηγούμενου έτους 2019, προϋπολογισμός έτους 2020, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, πεπραγμένα έτους 2019 και συζήτηση θεμάτων των μελών

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Γενική Συνέλευση στέφθηκε από επιτυχία. Τα μέλη της Ένωσης ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Ένωσης κατά το προηγούμενο έτος αλλά και πολλά θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον οικονομικό συνεργάτη της ΕΣΠΕΘ και επίτιμο πρόεδρό της κ. Ηλία Νατσιούλα, ο οποίος ως απόφοιτος της ΣΑΣ/Οικονομικού ερμήνευσε τις ισχύουσες διατάξεις των νόμων και έλυσε απορίες οικονομικής φύσης.

Τέλος τα μέλη της ΕΣΠΕΘ αναγνώρισαν τις προσπάθειες και τη συμβολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) στην προάσπιση των συμφερόντων των στρατιωτικών, δίνοντας εμμέσως ψήφο εμπιστοσύνης.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τα μέλη της για την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και δηλώνει πως η παρουσία των μελών σε τέτοιες εκδηλώσεις κρίνεται επιτακτική, καθόσον πρόκειται για το ανώτατο όργανο του Σωματείου και εκτός αυτού είναι η ευκαιρία συνάθροισης, δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.