Ψυχίατρος ειδικότητας στο Νοσοκομείο βιοπαθολόγος στο ΠΕΔΥ Βόλου

Δύο γιατροί τοποθετούνται στο Νοσοκομείο Βόλου και στο ΠΕΔΥ, με απόφαση του υπουργού Υγείας που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της ψυχιατρικής και μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που παρέχει άσκηση το Νοσοκομείο.

Ακόμη υπογράφηκε η σύμβαση στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας, με μία γιατρό, η οποία προσελήφθη στο ΠΕΔΥ Βόλου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας βιοπαθολογίας με σκοπό την κάλυψη θέσης ειδικευμένου επικουρικού γιατρού για κάλυψη έκτακτου και επείγουσας ανάγκης.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος χρόνος δλδ από 13 Φεβρουαρίου 2017 έως 12 Δεκεμβρίου 2019. Η γιατρός προσλαμβάνεται σε καθεστώς πλήρους κι αποκλειστικής απασχόλησης και θα της καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού ΕΣΥ με βαθμό επιμελητή Β’. Η γιατρός υποχρεούται να εργάζεται συνεχές επτάωρο πρωινό και πενθήμερα από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 π.μ. ως 15.00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.