Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα πριν στις 18 Φεβρουαρίου στη Μηλίνα, όταν ασυνείδητος πυροβόλησε έναν γάτο, με τη σφαίρα να διαλύει τελείως τα κόκαλα του πίσω ποδιού του, ενώ διαπέρασε το σώμα του και καρφώθηκε στην κοιλιακή χώρα.
Από την επόμενη ημέρα ο «Φούλης» νοσηλεύεται σε Κτηνιατρική Κλινική και δίνει τον δικό του αγώνα επιβίωσης, με πολύ πόνο, παλεύοντας να κρατηθεί στη ζωή.. κουλουριασμένος σε μια γωνίτσα.
Πριν από δύο ημέρες όμως σημείωσε την πρώτη του σημαντική νίκη: έφαγε μόνος του όλο το φαγητό του και πήγε τουαλέτα κανονικά, κάτι που δείχνει ότι η σήψη στο έντερο αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά με το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και τα όργανα λειτουργούν.
Ωστόσο, το ποδαράκι του (πίσω δεξί) δεν έχει καθόλου ελπίδες να σωθεί, μιας και στο σημείο εισόδου της σφαίρας δεν έχουν απομείνει κόκαλα για να γίνει οστεοσύνθεση, πάρα μόνο θραύσματα και ο ακρωτηριασμός είναι μονόδρομος.
Όπως ενημερώνει η κ. Αθηνά Λαμπαδάρη, η οποία έφερε τον γάτο από τη Μηλίνα στον Βόλο για τη νοσηλεία του, για να γίνει ένα τόσο μεγάλο χειρουργείο χρειάζεται οπωσδήποτε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του μικρούλη πρώτα και κυρίως να ανέβει ο αιματοκρίτης του κι αν τα πρώτα δείγματα της εξέλιξης της υγείας του είναι θετικά, χρειάζονται κι άλλες μέρες νοσηλείας για να φτάσει στο σημείο όπου θα είναι επιτρεπτή μια χειρουργική επέμβαση όπως ο ακρωτηριασμός.
Ως τώρα όμως τα έξοδα του Φούλη τρέχουν ασταμάτητα: κλινική εξέταση, ακτινογραφίες, αιματολογικές εξετάσεις, τεστ για λοιμώδη νοσήματα, βιοχημικές εξετάσεις, χορήγηση αντιβιοτικών/ παυσίπονων/ ορών, χειρουργείο αφαίρεσης του νεκρωμένου τμήματος του εντέρου και νοσηλεία πολλών ημερών.
«Ο Φούλης πάλεψε πάρα πολύ για να μείνει ζωντανός. Και ακόμα αγωνίζεται. Δεν πρέπει να είναι μόνος. Χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μείνει στην κλινική και να γίνουν όλα τα απαραίτητα! Κάθε μα κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, ακόμα και 1€. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό. Αντίθετα κάθε ποσό είναι ένα ακόμα χέρι που τραβάει τον Φούλη μακριά από τον θάνατο», σημειώνει η ίδια και αναφέρει ότι για τον Φούλη δίνεται αποκλειστικά λογαριασμός της κτηνιατρικής κλινικής στον Βόλο, όπου και νοσηλεύεται με την ομάδα των γιατρών του να δίνει μάχες κάθε μέρα για να μην τον χάσουν.
Ο Λογαριασμός της κλινικής «Volos Veterinary Specialists» είναι ο κάτωθι στην Alpha Bank:
IBAN: GR 200 140 3100 31 000 200 204 8305
Και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γράφουν «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΛΑΜΠΑΔΑΡΗ ΑΘΗΝΑ»
Η κ. Λαμπαδάρη ενημερώνει ότι για οποιαδήποτε κατάθεση στον λογαριασμό της κλινικής να γίνεται ενημέρωση είτε με SMS είτε με κλήση στο τηλ.: 6975 788 878.
Σημειώνεται ότι την ανάρτηση της κ. Λαμπαδάρη, κοινοποίησε και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους φιλόζωους να συνδράμουν στα έξοδα και να στηρίξουν τον «Φούλη».
Πυροβόλησαν γατάκι στη Μηλίνα! Ο «Φούλης» δίνει μάχη εδώ και 19 ημέρες
Θα ακολουθήσει ακρωτηριασμός του ποδιού του- Έκκληση για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































