“Έφυγε” από τη ζωή ο Πηλιορείτης Νίκος Ρηγάκης

Θλίψη στην Τσαγκαράδα για τον χαμό του ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας "Παράδεισος"

Από τη ζωή “έφυγε” σε ηλικία 79 ετών ο Πηλιορείτης Νίκος Ρηγάκης, σκορπώντας θλίψη στην Τσαγακράδα, που ήταν τόπος καταγωγής και διαμονής του, αλλά και σε ολόκληρο το Ανατολικό Πήλιο.

Ο εκλιπών προέρχονταν από μία αγροτική οικογένεια, η οποία όμως διέπρεψε μέσω των επιχειρήσεών της, καθώς συνδύασε επιτυχημένα τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, δημιουργώντας τη γνωστή ταβέρνα “Παράδεισος” αλλά και ξενοδοχείο στην Τσαγκαράδα του Πηλίου.

Η οικογένεια του εκλιπόντος συνέβαλε τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τις δεκαετίες ’60, ΄70, και ΄80.

Ο Νίκος Ρηγάκης ήταν πολύ αγαπητός σε όλο το Πήλιο καθώς εξέπεμπε σεβασμό και συμπάθεια. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας.

Συγκινητικά είναι τα λόγια του Βολιώτη ναυτιλιακού-οικονομολόγου  κ. Γεωργίου Ξηραδάκη που αποχαιρετά τον εκλιπών, που ήταν και κουμπάρος του.

Ειδικότερα, ο κ. Ξηραδάκης έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος μου άνθρωπος ο αγαπημένος μου κουμπάρος Νίκος Ρηγάκης, ένα κλαδί του μεγάλου Πλατάνου της Αγίας Παρασκευής της Τσαγκαράδας. Ένας χαμογελαστός άνθρωπος πού κακιά κουβέντα δεν έχει αλλάξει ποτέ του και που πάντα έβρισκε δικαιολογίες να ξεπερνά τα δύσκολα και να προοδεύει μαζί με την οικογένειά του. Αν τον παρομοίαζα με κάποια γνωστή μορφή θα ήταν ο πατέρας από την υπέροχη σειρά “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”. Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για όλους για την οικογένειά του τη μακαρίτισσα γυναίκα του Σπυριδούλα, που απ’ όταν έφυγε λες και περίμενε πότε θα φύγει να την συναντήσει, τα παιδιά του Τζώρτζης Ρηγάκης και Ντίνος Ρηγάκης, τον αγαπημένο του αδελφό Νίκο και τα άλλα αδέρφια του που έχουν φύγει, τη μεγάλη οικογένεια του, το χωριό του και την μικρή κοινωνία με την οποία έζησε άκακα και αγαπημένα. Νιώθω πολύ τυχερός που έζησα μαζί του και απόλαυσα την καλοσύνη του. Ο θεός να τον Αναπαύσει. Καλό ταξίδι Κουμπάρε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.