Δ. Νασίκας: «Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε φυσικά εφησυχασμός»

«Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε φυσικά εφησυχασμός», τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δ. Νασίκας, μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε άτομο που δραστηριοποιείται στο Βελεστίνο. Όπως τονίζει, «θεωρούμε χρήσιμο ως δημοτική αρχή να υπενθυμίσουμε προς όλους τους δημότες μας ότι η πανδημία του κορωνοϊού, δυστυχώς, συνεχίζει να μας απειλεί όλους, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας που απαιτούνται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, στο χώρο εργασίας μας, στο ευρύ περιβάλλον της οικογένειας και φίλων, στους χώρους διασκέδασής μας, για αυτό θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλοι συλλογικά, σε όλους τους χώρους που κινούμαστε.
Ας μάθουμε να είμαστε υπεύθυνοι προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
Ο ΕΟΔΥ και η πολιτική προστασία συνεχίζουν να μας καθοδηγούν κατάλληλα, όπως άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα. Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε φυσικά εφησυχασμός και κυρίως στοχοποίηση των ασθενών.
Αν παρουσιάσουμε συμπτώματα πρέπει να ενημερώσουμε άμεσα τους αρμόδιους φορείς.
Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι πάντα σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενημερώνονται συνεχώς για νέες οδηγίες και βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε εξέλιξη.
<>

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.