Παρεμβάσεις εσωτερικής οδοποιίας απ΄το δήμο Ρ. Φεραίου

Σε σημαντικές παρεμβάσεις αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας όλων των δημοτικών διαμερισμάτων προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου. Ήδη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου και ακολουθούν το Στεφανοβίκειο, τα Κανάλια και στη συνέχεια όλες οι τοπικές κοινότητες.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «πρόκειται για παρεμβάσεις που επιλύουν χρόνια προβλήματα και βελτιώνουν τις υποδομές του εσωτερικού οδικού δικτύου στα διάφορα σημεία του Δήμου εξυπηρετώντας και καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.

Ειδικότερα, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σταύρου Χατζή, έχουν καταγραφεί όλα τα σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, ώστε με τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες να αναβαθμιστούν όλοι οι οικισμοί του δήμου με την αποκατάσταση όλων των φθορών του οδοστρώματος.

Παράλληλα με τις εργασίες αποκατάστασης του εσωτερικού δικτύου πραγματοποιούνται εργασίες και στην αγροτική οδοποιία του Δήμου. Έχουν ήδη αντιμετωπιστεί τα μεγαλύτερα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους οικισμούς Περιβλέπτου, Ελευθεροχωρίου, Μικρού Περιβολακίου και Χλόης προς διευκόλυνση στην πρόσβαση των δημοτών στα κτήματα και τις καλλιέργειες τους.

Επίσης, ήδη, υπήρξε ειδική μέριμνα για το δάσος της Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου, όπου σε ένα από τα ψηλότερα σημεία του δήμου μας, με υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα συνεργεία του δήμου μετέφεραν υλικά για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, καθώς στην περιοχή εργάζονται καθημερινά υλοτόμοι και κτηνοτρόφοι του Κεραμιδίου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σταύρος Χατζής δήλωσε: «Στόχος μας είναι ο Δήμος να δημιουργήσει δρόμους ασφαλείς με εύκολη πρόσβαση και καλές συνθήκες για τις μετακινήσεις των δημοτών που θα βελτιώσουν τη καθημερινότητα τους και κατ’ επέκταση την ποιότητα της ζωής τους. Οι εργασίες μας εξελίσσονται ομαλά και με ταχείς ρυθμούς. Ολοκληρώνουμε το εσωτερικό οδικό δίκτυο στην Τ.Κ. Ριζομύλου και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.