Στόχους και δράσεις κατέθεσαν τα μέλη της Επιτροπής Ισότητας του Δ. Ρ. Φεραίου

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόσκληση της Προέδρου, κα. Βασιλικής Παπανικολάου-Χατζοπούλου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Επιτροπής και κατατέθηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη προτάσεις στόχων και δράσεων.
Η κα. Παπανικολάου-Χατζοπούλου άρχισε τη συνεδρίασε δηλώνοντας: « Τα αυξανόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εδώ και χρόνια έχουν προκαλέσει αρκετούς προβληματισμούς σε ένα ζήτημα διαχρονικό που αφορά σε μεγαλύτερο ποσοστό γυναίκες. Αυτό που χρειάζεται, πλέον, είναι ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και οργανωμένη όσο και στοχευμένη δράση. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μας και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε».
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τα εξής μέλη:
Οι κ.κ. Βλασταρίδου Κωνσταντία, σύμβουλος Κοινότητας Κεραμιδίου, Μακρυνάσιου Καλλιόπη, εκπαιδευτικός, Ρηγώνη Αικατερίνη, εκπαιδευτικός, Τσαρούχα Αφροδίτη, σύμβουλος Κοινότητας Αγ.Γεωργίου και Βιολντζή Δήμητρα, συμβασιούχος υπάλληλος.
Η Επιτροπή συστάθηκε με την υπ’αριθμ. 108/2020 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και αποτελείται από εννέα μέλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.