Σε αγωνιστική ετοιμότητα καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

Δημιουργήθηκε τοπικός Αγροτικός Σύλλογος στο Αϊδίνι

Σε συγκέντρωση προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής Αϊδινίου μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.
Στην συγκέντρωση τέθηκαν όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής, όπως το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής που έχει φτάσει στον ουρανό, και οι μεγάλες ζημιές της τελευταίας χαλαζόπτωσης που υπέστησαν οι καλλιέργειες τις περιοχής.
Βγήκε επίσης η ανάγκη δημιουργίας ενός τοπικού Αγροτικού Συλλόγου για να παλεύει και να διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής. Η ενημέρωση έγινε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας για την λειτουργία ενός διεκδικητικού Αγροτικού Συλλόγου, για την ίδρυση και την σωστή λειτουργία του.
Στην συνέχεια της συγκέντρωσης οι αγρότες προχώρησαν στην ίδρυση του Αγροτικού Συλλόγου με 27 ιδρυτικά μέλη, τα οποία εξέλεξαν πενταμελές ΔΣ συμβούλιο, τριμελή ελεγκτική επιτροπή και 2 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία του Νομού.

Το νέο ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αϊδινίου: Πρόεδρος: Σταμούλης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Μαχάς Πέτρος, Γραμματέας: Ρίζου Ευαγγελία , Ταμίας: Νιάκας Αθανάσιος, Μέλος ΔΣ: Κοντοβάς Παναγιώτης, Τριμελής ελεγκτική επιτροπή:
Βαλκανιώτης Δημήτριος, Μαχάς Δημήτριος, Αναστασίου Κωσταντίνος.
Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας:
Φυτιλής Δημήτριος και Φυτιλής Αριστείδης.
Καλούμε τους αγρότες της περιοχής, να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα συσπειρωμένοι στους Αγροτικούς Συλλόγους και με μπροστάρη την Ομοσπονδία του Νομού μας, που είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τα δίκια των βιοπαλαιστών αγροτών. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες τίποτα δεν χαρίστηκε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.