Σε Αργαλαστή και Κάτω Γατζέα η Έφη Αντωνίου

Την Αργαλαστή, έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά. Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνοδευόμενη από την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου κ. Φιλίτσα Λαμπαδάρη και τον Αντιπρόεδρο κ. Θανάση Κανταράκη επισκέφτηκε το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Νίκος Μαμμάς, Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ο κ. Δημήτρης Παρρησιάδης Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της υποψήφιας Βουλευτή «ο κ. Μιτζικός και οι κ.κ. Παρρησιάδης και Μαμμάς, ενημέρωσαν την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Νοτίου Πηλίου, για τα έργα που είναι σε εξέλιξη καθώς και για τον προγραμματισμό του Δήμου για σημαντικά έργα όπως ο δρόμος για τον Κατηγιώργη, ο υποθαλάσσιος αγωγός στο Τρίκερι και νέες υποδομές σε σχολικά κτίρια. Επίσης συζήτησαν με την υποψήφια Βουλευτή το θέμα της εκτός σχεδίου δόμησης καθώς και τη διευθέτηση του θέματος της οριοθέτησης των οικισμών.

Ο Δήμαρχος κ. Μιτζικός χάρισε στην κ. Αντωνίου-Χουβαρδά αναμνηστικό press papier  με το λογότυπο του Δήμου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με την ίδια να δηλώνει ότι στέκεται δίπλα στα πολεοδομικά θέματα του Δήμου.

Προηγουμένως, η κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά, συνοδευόμενη από την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Λαμπαδάρη, τον Αντιδήμαρχο  Πολιτισμού κ. Δημήτρη Ραμματά και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Γκότσικα είχε επισκεφτεί την Κάτω Γατζέα και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.