Τιμήθηκε η «Μαγνησία» για την προβολή του εθελοντικού της έργου

Σε εκδήλωση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Τιμητική πλακέτα σε τοπικά ΜΜΕ που προβάλλουν το πλούσιο εθελοντικό έργο που παράγει, παρέδωσε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην ταβέρνα «Το Καπηλειό». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό οικογενειακό κλίμα, παρουσία εθελοντών και των οικογενειών τους οι οποίες στερούνται την παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων προκειμένου εκείνοι να συμβάλλουν σε δράσεις, παρέχοντας ασφάλεια και συντονισμό αλλά και σε έκτακτα περιστατικά όπως διασώσεις σε θάλασσα και βουνό.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΛΕΔ κ. Ηλίας Παλαιοδημόπουλος τόνισε ότι στόχος της εθελοντικής οργάνωσης είναι να βοηθάει όπου μπορεί, παραμερίζοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, έχοντας ως βασικό γνώμονα την αλληλεγγύη. Όπως είπε «λάβαμε απόφαση το Δεκέμβριο του 2016 για να στηρίξουμε αυτούς που μας προβάλλουν, δηλαδή τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ». Φέτος τιμήθηκαν η εφημερίδα «Θεσσαλία», ο τηλεοπτικός σταθμός «Θεσσαλία Τηλεόραση» και η εφημερίδα «Μαγνησία».

Για λογαριασμό της «Μαγνησίας» την τιμητική πλακέτα έλαβε ο εκδότης Αρχιμήδης – Δημήτρης Καρεκλίδης ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΛΕΔ τονίζοντας ότι θα έπρεπε και τα Μέσα από την πλευρά τους να τιμήσουν τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν ακατάπαυστα όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση της ΛΕΔ περιελάμβανε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με χορούς και τραγούδια που έπαιξε ζωντανή λαϊκή ορχήστρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.