Σε κοινοπραξία εταιριών η μικροσυγκοινωνία της Σκιάθου με 400.000 ευρώ ετησίως

Θ. Τζούμας: Είμαστε υπερήφανοι που επιτύχαμε την νόμιμη και οικονομικά προσοδοφόρα λειτουργία της συγκοινωνίας

Η κοινοπραξία των εταιριών Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και Σανιδας ΙΚΕ αναδείχθηκε ανάδοχος για την εκτέλεση του έργου της μικροσυγκοινωνίας της Σκιάθου, στη σημερινή δημοπρασία που διεξήχθη στο Μπούρτζι. Το τίμημα ανήλθε ένα μόλις ευρώ πάνω από την αρχική τιμή εκκίνησης, δηλαδή 400.001 ευρώ ετησίως. Υπερήφανος για την διαδικασία που ακολουθήθηκε, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, τονίζοντας ότι με τους χειρισμούς της η Δημοτική Αρχή κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα έσοδα του Δήμου σε σύγκριση με το τίμημα που αυτός εισέπραττε με το προηγούμενο καθεστώς. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών του στις επόμενες εκλογές τον Οκτώβριου του 2023. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Τζούμας

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Δήμο και τους δημότες, ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της μικροσυγκοινωνίας στη Σκιάθο.
Μετά από την περίοδο 2011-2019 όπου η γραμμή λειτουργούσε παράνομα και ο Δήμος εισέπραττε 99.000,00 από τρία λεωφορεία, μετά από δύο χρόνια αγώνα της Δημοτικής Αρχής απέναντι στις παράνομες προτάσεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, είμαστε υπερήφανοι που επιτύχαμε την νόμιμη και οικονομικά προσοδοφόρα λειτουργία της συγκοινωνίας, και προς όφελος του Δήμου, των Δημοτών και επισκεπτών.
Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας, με αυτές τις αρχές ως οδηγό θα θέσουμε ξανά υποψηφιότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.