Σε πέντε σημεία έσβησε το φωτισμό η Σκιάθος!

Σε πέντε κεντρικά σημεία ο Δήμος Σκιάθου έσβησε συμβολικά τον φωτισμό το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 από τις 8:30 έως τις 9:30 στηρίζοντας την παγκόσμια οικολογική κίνηση της WWF για οικονομία στην ενέργεια.

Όπως έγινε γνωστό, «το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού της Σκιάθου για 60 λεπτά δεν άναψε μόνο την κατασκηνωτική πυρά στο Παλιό Λιμάνι της Σκιάθου αλλά «άναψε» και το κέφι μικρών και μεγάλων με τραγούδια και παιχνίδια.

Σίγουρα τα 60 λεπτά ήταν πολύ λίγα για την οδηγική παρέα! Όμως η φλόγα από τις καρδιές μικρών και μεγάλων που απολαύσανε την βραδιά πέταξε ψηλά μαζί με τα εντυπωσιακά φαναράκια που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας….

Η εκδήλωση αυτή έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου, του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ καλύφθηκε ζωντανά από το SkiathosLife.

Το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου που για 11 χρονιά συμμετέχει με τα μέλη του στο Θεσμό αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της εβδομάδας καθαριότητας που οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «η Σκιάθος» και εύχεται σε όλους να βάλουν στη καθημερινή τους ζωή τις οικολογικές αξίες».
ora gis skiathos 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.