Σε ρητή δικάσιμο για… τη γροθιά στη μύτη κτηνοτρόφου στη Συκή

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης που αφέθηκε ελεύθερος

Κτηνοτροφικές διαφορές είχαν τρία άτομα στη Συκή, που αρχικά βρίστηκαν και στη συνέχεια ο ένας χτύπησε με γροθιά στη μύτη έναν άλλο, που μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο. Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και η καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας.
Παθόντες είναι ένας 54χρονος και ένας 47χρονος και δράστης ένας 49χρονος, που συνελήφθη χθες το πρωί μετά από αναζήτηση της Αστυνομίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις άνδρες, που είναι Έλληνες, είχαν κτηνοτροφικές διαφορές και αφού βρέθηκαν, ο 49χρονος τους έβρισε, τους απείλησε και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 54χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 49χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας και σε βάρος του θα οριστεί ρητή δικάσιμος για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.