Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για φαρμακοποιούς της Μαγνησίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένων σεμιναρίων Α Βοηθειών για φαρμακοποιούς που υλοποιούν ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον σύλλογο.

Τα σεμινάρια είναι μοριοδοτούμενα από το ΙΦΕΕΑΦ και πιστοποιημένα με διάρκεια τριών ημερών με οκτώ ώρες την κάθε ημέρα. Την πρώτη ημέρα το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού Βόλου, κ. Δημήτρης Κουτρούμπας, ιατρός χειρουργός.

Όπως αναφέρεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών κ. Κ. Ματσιόλη, «τραύμα, αιμορραγία ,κακώσεις, εγκαύματα και τρόποι αντιμετώπιση τους, ήταν απ΄ τα θέματα που με επιτυχία αναπτύχθηκαν, απ΄ τις πολύ καλά επιστημονικά καταρτισμένες εκπαιδεύτριες του Ε.Ε.Σ. Βόλου τις οποίες και ευχαριστούμε . Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και για δυο ακόμη Κυριακές.

Οι συνάδελφοι μας τοπικά και πανελλαδικά αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους ,παρά το γεγονός ότι η πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να εφαρμόσει τους άγριους νόμους της αγοράς που σκοπό έχουν την εξαφάνιση του φαρμακείου της γειτονιάς και την μετατροπή του ρόλου του επιστήμονα φαρμακοποιού από λειτουργό υγείας, σε πωλητή καλλυντικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.