Σκιάθος: Έντονο το ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα στον τουρισμό μετά την πανδημία

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στο Skiathos Palace

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα στον τομέα του τουρισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΕΔ Θεσσαλίας στη Σκιάθο με θέμα «Βόρειες Σποράδες, Τουρισμός και Πανδημία. Σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον μας». Η συζήτηση περιλάμβανε τοποθετήσεις από ειδικούς και επιστήμονες για τους τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας, με τον κύκλο των τοποθετήσεων να ανοίγει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Ως ομιλητές στην ημερίδα, συμμετείχαν ο Διευθυντής του Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» Στέφανος Λαμπρόπουλος, ο Διευθυντής του εργαστηρίου ηλεκτρονικού τουρισμού (eTourism Lab) και Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου για την Έρευνα Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο Bournemouth της Αγγλίας, Δημήτρης Μπούχαλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Επαγγελματικής
Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Ραχιώτης. Παρόντες στην ημερίδα ήταν οι βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος και Θανάσης Λιούπης οι οποίοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Από αριστερά ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Θανάσης Λιούπης, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Skiathos Palace Άρης Δερβένης, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.