Σκιάθος: Μείωση των τελών προτείνει παράταξη της μειοψηφίας

Η παράταξη “Σκιάθος Ενωμένη – Βήμα στο μέλλον” έχοντας πάντα ως σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε απόφασης της τις ανάγκες των δημοτών του νησιού μας αποφάσισε φέτος να προτείνει μείωση 50% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2021.

«Μετά από το Πράσινο Φως που πήρε η πρότασή μας από την Οικονομική Υπηρεσία, όπως απαιτείται από τον Νόμο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η πρότασή μας θα συζητηθεί αύριο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η προσπάθεια μείωσης των τελών ξεκίνησε από την παράταξη που εκπροσωπούν οι σύμβουλοι Νικ. Γιαμαρέλος και Αναστασία Φιλαρέτου πέρυσι βλέποντας ότι τα τέλη που καλούνται να καταβάλουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις της Σκιάθου είναι πολύ υψηλά. Η προσπάθεια πέρυσι, αν και είχε πάλι την θετική εισήγηση της Οικ. Υπηρεσίας, δεν στηρίχθηκε από τον δήμαρχο κ. Θ. Τζούμα που στη συνέχεια προσπάθησε, όπως συνηθίζει, να παρουσιάσει ως «βούλησή» του.

Τέλος, η παράταξη τονίζει ότι έχει τη θετική εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας για μείωση τελών για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων σε ποσοστό 50%, όπως και στα τέλη κοινόχρηστων χωρών στις παραλίες των όμορων επιχειρήσεων που προτείνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.