Σκιάθος: Θα στολιστεί φυσικό δέντρο ύψους πέντε μέτρων

Σύμβαση για εορταστικό διάκοσμο στο νησί

Υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και αναδόχου, Σύμβαση υπηρεσιών εγκατάστασης και αποξήλωσης Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διακόσμου για την πόλη της Σκιάθου, ποσού 14.880 €.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης και αποξήλωσης Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διακόσμου για την πόλη της Σκιάθου, σύμφωνα με Τεχνική περιγραφή, η οποία εγκρίθηκε με Απόφαση Δημάρχου.
Απαιτείται η υπηρεσία εγκατάστασης περίπου 150.000 λαμπτήρων τύπου led εξωτερικού χώρου, όπως και της αποξήλωσης μετά το πέρας των εορτών. Ο ανάδοχος θα αναλάβει να στολίσει με τον ανωτέρω δικό του εξοπλισμό, όπως και με δικά του μέσα και προσωπικό τις παρακάτω περιοχές, ενώ ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Σκιάθου θα υποδείξει τις παροχές ρεύματος:
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ θα στολιστούν όλα τα δέντρα με ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Led. ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ θα στολιστούν όλα τα δέντρα , όπως και στο νέο ΛΙΜΑΝΙ . Στον περιβάλλοντα χώρο έξω απ΄το 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ σχολείο και στην πλατεία μπροστά από αυτό . Στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών , στην περιοχή της Ακρόπολης, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή του Μπούρτζι, ενώ θα στολιστεί ένα φυσικό δέντρο ύψους πέντε περίπου μέτρων.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον εξοπλισμό(λαμπτήρες led) τα μέσα και το προσωπικό, την εγκατάσταση και την αποξήλωση των λαμπτήρων μετά το πέρας των εορτών. Επίσης ο ανάδοχος αναλαμβάνει και την επιδιόρθωση σε περίπτωση βλάβης λαμπτήρων σε οποιοδήποτε σημείο που θα τοποθετηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.