Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Σκιάθο

Έγινε στις 14 & 15 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και χαρά για τα παιδιά η προγραμματισμένη από τον Δήμο Σκιάθου διήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Μπούρτζι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μια ζεστή αίθουσα με την ονειρική και επίκαιρη διακόσμηση της Δέσποινας Μιτζέλου και των εθελοντών πολιτών του νησιού . Την εκδήλωση διάρκειας πέντε ωρών πλαισίωσαν ηθοποιοί , χορευτές και ξωτικά που μεταξύ άλλων έκαναν εορταστικό μακιγιάζ facepaiting μεταμορφώνοντας τα πρόσωπα των παιδιών με τα μαγικά τους πινέλα!
Στην διάρκεια της δεύτερης ημέρας επαναλήφθηκε το πεντάωρο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας με μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στις 19:00 το απόγευμα με την Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Ο χορός των τεσσάρων στοιχείων» . Η εξαιρετική ομάδα Weland αποτελείται από τον Αλέξιο Έντμαν χορευτή και χορογράφο από τα παγκοσμίως διάσημα μπαλέτα Μπολσόι της Μόσχας , την ηθοποιό Λυσάνδρα Αναστασοπούλου , απόφοιτη του Παιδαγωγικού Κρήτης και του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Γράφει, σκηνοθετεί, παίζει ενώ παράλληλα στιχουργεί επαγγελματικά από το 2004. Την Γιάννα Αλαμάνου μαθήτρια του βραζιλιάνου Cristiane Cabral η οποία χορογραφεί, διδάσκει και επιμελείται την κινησιολογία σε θεατρικές παραστάσεις. Ιδρύτρια της σχολής χορού “ Casa de arte Kabeiria”. Την Άννα Φαίντ που είναι χορεύτρια με ειδίκευση στο μπαλέτο και την Έλλη Αναστασοπούλου που ασχολείται με το σύγχρονο χορό. Δυο εορταστικές ημέρες γεμάτες κέφι ,εκπλήξεις ,χαρά και αγάπη. Οι εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σκιάθου συνεχίζονται έως και τις 4/01/2020 με πάρα πολλές ακόμα καλλιτεχνικές παραστάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.