ΔΗΜ.ΤΟ Σκιάθου: «Μεγαλειώδης νίκη της ΝΔ- Να μην λείψει κανείς από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το δικό της μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στέλνει η ΔΗΜ.ΤΟ Σκιάθου σε ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για μια μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, καλεί όλους να μην λείψουν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να μην επιδείξει κανείς εφησυχασμό για να μπορέσει η ΝΔ να αποκτήσει αυτοδυναμία.

Ειδικότερα, το μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Σκιάθου κ. Γιώργου Λάζου είναι το εξής «Στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου η παράταξή μας πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη. Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και στο λαϊκισμό και έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, πάντα στην κατεύθυνση της προόδου και των μεταρρυθμίσεων.

Εκ μέρους της Δημοτικής Τοπικής μας Οργάνωσης θέλω να συγχαρώ τα όργανα του κόμματος και τους πολιτευτές του νομού μας για τον αγώνα που έδωσαν η κάθε μία και ο κάθε ένας απ’ άκρη σ’ άκρη της Μαγνησίας με ήθος και αξιοπρέπεια για να καταστεί δυνατή η εκλογική αυτή επικράτηση.

Χαιρετίζουμε την είσοδο στη νέα βουλή των εκλεγέντων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας και συνεννόησης με τους αντιπροσώπους μας.

Οι Σκιαθίτες έδειξαν για ακόμη μία φορά πως κρατούν ψηλά τις αρχές και τις αξίες  της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας την εμπιστοσύνη με την ψήφο τους σε ποσοστό 53,65% (+6,56% έναντι του 47,09% των εκλογών του 2019), το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος στη Μαγνησία και το δεύτερο μεγαλύτερο σε ολόκληρη τη Θεσσαλία! Ως εκ τούτου οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας της Σκιάθου, σε παλιά, σε νέα μέλη και ψηφοφόρους που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και ενωμένοι συνέβαλαν στην ενδυνάμωση της φωνής των νησιωτών και έθεσαν τον πήχη των προσδοκιών.

Τα αποτελέσματα της κάλπης ανά την Ελλάδα καταδεικνύουν πως αδιαμφισβήτητα οι Έλληνες επιδοκιμάζουν μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας.

Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια και γεμίζει από την αρχή. Έτσι και η κάλπη  της 25ης Ιουνίου πρέπει να γεμίσει ξανά. Και εφόσον επιθυμούμε να επαναβεβαιώσουμε την απόφαση που πήραμε στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να είμαστε και πάλι παρόντες στη νέα κάλπη για να δώσουμε ισχυρή εντολή για αυτοδυναμία στη ΝΔ. Κανένας να μην λείψει. Κανένας να μην ψηφίσει αψήφιστα. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, καμιά ολιγωρία. Όπως δεν επιτρέπεται -όπως ξεκάθαρα τόνισε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης- καμιά έπαρση ή αλαζονεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.