Σε περιφραγμένο οικόπεδο της Σκιάθου το κορωνοπάρτι με συμμετοχή 150 ατόμων

Η Αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη του χώρου στη Σκιάθο, ενώ βεβαιώθηκε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ!

Σε περιφραγμένο οικόπεδο στη Σκιάθο, ο ιδιοκτήτης του οποίου αναζητείται, έγινε το κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 150 ατόμων , μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Η Αστυνομία, που δέχτηκε καταγγελία, συνέλαβε έναν 20χρονο διότι διοργάνωσε, με άλλους άγνωστους δράστες, εκδήλωση – πάρτι σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο, μετά μουσικής και αλκοολούχων ποτών, με τη συμμετοχή περί των 150 ατόμων.
Σε βάρος του νεαρού, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 50.000 €, ενώ με προφορική εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Επιχείρηση με επτά συλλήψεις

Για τη μη διάδοση του κορωνοϊού, έγινε από την Αστυνομία συντονισμένη επιχείρηση που έφερε επτά συλλήψεις.
Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής, δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνη και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από 50 όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος.
Επίσης, στο νησί συνελήφθησαν δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνος και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από 60 όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος.
Και στις δύο περιπτώσεις, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 2.000 €, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για επτά ημέρες.
Στον Βόλο, επιβλήθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο επιχείρησης (κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος) διοικητικό πρόστιμο 2.000 €, διότι εξυπηρετούσε 15 όρθιους πελάτες, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για επτά ημέρες.
Τέλος στη Ν. Αγχίαλο συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, ένας 20χρονος, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαράκι) στην Ν. Αγχίαλο, ιδιοκτησίας Έλληνα, είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία σε εξωτερικό χώρο, παραβιάζοντας την παράταση του ωραρίου λειτουργίας (μέχρι τις 3) και διαταράσσοντας την ησυχία των περιοίκων.
Σε όλες τις περιπτώσεις, θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος των συλληφθέντων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.